WEL DE BETONLOOK NIET HET GEWICHT

Veel gestelde vragen

Kan betonstone en terrastone op elke ondergrond?

Betonstone en terrastone kunnen op vele ondergronden gebruikt worden. Het is belangrijk dat de ondergrond egaal en draagkrachtig is en het liefst uit 1 soort materiaal bestaat i.v.m. verkleuring door verschillende zuiging van de ondergrond.

Kan betonstone en terrastone ook over bestaande tegels?

Ja, wij renoveren vaak oude badkamers, de bestaande tegels worden uitgevlakt en daarna kan de betonstone of terrastone worden aangebracht vor het gewenste betonlook effect.

Kan ik ook zelf met betonstone en terrastone aan de slag?

Nee, betonstone is een erg lastig materiaal om te verwerken, het plakt niet zomaar vast op de ondergrond. Voor terrastone geldt dat wij met de professionele variant werken wat betekent dat alleen gecertificeerde vakmensen dit mogen aanbrengen om de hoge kwaliteit te waarborgen. Onze medewerkers hebben diverse nationale en internationale cursussen gevolgd om met betonstone en terrastone te werken.

Kan ik een eigen betonlook meubel ontwerpen en door u laten maken?

Ja, wij maken vaak aan de hand van een tekening van de klant een meubelstuk in onze timmerwerkplaats.

Kan ik een bestaand meubel laten bewerken zodat het een betonlook uitstraling krijgt?

Ja, in veel gevallen kan dit. Meubels met fijne details zijn minder geschikt.

Kan een betonlook meubelstuk ook in de winter buiten blijven?

Ja in veel gevallen wel, de meubels worden zodanig afgewerkt dat er geen vocht in komt.

Is het duur?

Wat is duur, het is allemaal hand- en maatwerk dus er gaat tijd in zitten. Maar u heeft dan wel iets exclusiefs wat de buren niet hebben. Wij maken altijd een duidelijke transparante offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Voor betonstone en terrastone geldt net als met gewoon stukwerk, hoe meer wij maken in dezelfde tijd hoe goedkoper het voor u wordt. Dit gaat voornamelijk op voor wanden en vloeren en meubels in serie.

Zijn betonstone en terrastone egaal van kleur?

Nee, ze hebben een gemÍleerde uitstraling de zogenaamde betonlook, dit komt door de natuurlijke kleurpigmenten en de handmatige verwerking. Hierdoor is geen enkel meubel of wand hetzelfde. Dit maakt betonstone en terrastone tot een levendig materiaal in vergelijking met een gewone geschilderde muur.

© www.mijn-eigen-website.nl (design)